Ahju grillifunktsiooni kasutamine

Viimati värskendatud 25.06.2020 17:31

Üks ahju vähimkasutatud funktsioone on grillimine. Kas teadsite, et seda saab kasutada asendusgrillina?



Kes ei armastaks head BBQ-d?

Toidu valmistamisel leegiga on oma võlu. Vaatepilt ... Heli ... Lõhn ...


Kuid mõnikord on loodusel oma plaanid

Talv, vihm, rahe või lihtsalt külm ilm. Alati ei saa õues grillida.


Ärge muretsege

Kui kasutate oma ahju grillifunktsiooni, saate grillida aastaringselt.


Kuidas kasutada ahju grillimisfunktsiooni?

Mõelge sellele kui tagurpidi grillile. Altpoolt tuleva soojuse asemel tuleb see ülalt. Kuigi te ei saa suitsust maitset - võite siiski saada suurepärase pruunistuse. Grillretseptid toimivad suurepäraselt ka ahjus kasutades. Enamus ahje lülitavad grilli välja, kui soovitud temperatuur on saavutatud - selleks, et grill jätkaks tööd, jätke ahjuuks veidi avatuks. Kontrollige toitu sageli, et see ei kõrbeks.


Kuidas pliidil grillida?

Kasutage malmist panni, kuna see hoiab hästi soojust, see püsib kuum ja annab grillimisjäljed. Pange pann pliidiplaadile ja kuumutage seda kuni see on  väga kuum, seejärel alandage temperatuur keskmise temperatuurini ja hoidke seal kogu küpsetusprotsessi vältel. Kui pann hakkab suitsetama, on see liiga kuum. Parimate tulemuste saamiseks patsutage toit kuivaks ja pintseldage seda enne pannile panemist kergelt oliiviõliga. Ja pidage meeles, et ärge keerake toitu liiga vara - jätke see vähemalt 3-4 minutiks ühele kohale, nii et sel oleks aega pruunistuda.