Mis teoksil aastal 2018? Kinoa, amarant ja sorgo - sellised teraviljad paisuvad kuumadel pannidel. Aastasadu on lihtsate meetoditega paisutatud teravilju, näiteks valmistatud paismaisi.

Nüüdsel ajal kasutatakse teraviljade paisutamiseks tihti kõrget temperatuuri või rõhku. Paisutatud teravilju saab kasutada mõnusasti salatile lisades aga ka jogurtitoitude või röstitud köögiviljade peal.  Kuna paisutamine nõuab kõrget kuumust, tagage, et teil oleksid parimad võimalused temperatuuri reguleerimiseks. AEG induktsioonpliidid võimaldavad temperatuuri täpselt kontrollida.

MaxiSense Pure pliidiplaat

Kujutlege läikivat eebenmusta klaasi sulandumas teie köögi tööpinda. Selle keedutsoonid ja puutenupud on nähtamatud, kuni need näpuotsaga nähtavaks muudate. AEG MaxiSense Pure pliidiplaat on kombinatsioon läikivsiledast disainist ja tundlikest funktsioonidest, muutes teie köögi ja toiduvalmistamise tõeliseks naudinguks.

Selle pliidiplaadi puutenupud aitavd teil saavutada maitsvaid tulemusi igal korral, kui süüa valmistate. Nuppudel libistamine muudab kuumuse kõrgeks, madalaks või lülitab välja sellise täpsusega, et teie soovitud muutus toimub koheselt. Misiganes suussulavat toitu ka valmistate, induktsioon aitab teil saavutada just soovitud tulemuse.

Paisutatud amarandiseemned ja must riis

Koostisosad

2 sl amarandiseemneid
2 sl musta riisi

Valmistamine

- Kuumutage pann MaxiSense Pure pliidiplaadil tulikuumaks. Seejärel alandage kuumust keskmise temperatuurini.
- Puistake umbes 1 supilusikatäis amarandiseemneid või musta tiisi korraga.  
- Laske teradel paisuda nii suureks, kui võimalik, valage need kaussi ning korraga järgmise lusikatäiega. 
- Kasutage segu oma lemmiksuppidel, salatitel või ka hommikusöögihelvestel.